Contacteer ons


Onze vakmannen kijken er alvast naar uit u een handje te mogen helpen bij uw projecten!

RUWBOUW & RENOVATIE

Met onze ruwbouw bent u zeker van een goede basis

Een degelijke, kwalitatieve ruwbouw is de beste garantie op een stevig huis. Staat u op het punt om te bouwen of verbouwen? Voor uw ruwbouw in de omgeving van Schilde-Antwerpen zit u goed bij RB Projects. Dankzij onze doorgedreven vakkennis en onze passie voor de sector, wordt het plaatsen van een nieuwbouwwoning of het renoveren van een bestaande woning een koud kunstje. 

Ruwbouw van a tot z

RB Projects verzorgt de volledige ruwbouw van uw woning. Wij nemen alle werken voor onze rekening, inclusief funderingen, metselwerken, het plaatsen van gevelstenen, ... Alles wordt nauwkeurig uitgevoerd volgens de plannen van de architect. Voor het wind- en waterdicht maken van uw woning doen we beroep op ervaren onderaannemers die, net zoals wij, kwaliteit en een vlotte service hoog in het vaandel dragen. 

Alle woonstijlen

RB Projects garandeert steeds een oplossing op maat van uw wensen en budget. Doorheen de jaren hebben we alle soorten gebouwen gezet: vrijstaande woningen, rijhuizen, villa‚Äôs, fermettes, ... 

Wilt u enkel een garage laten zetten of uw woning uitbreiden? Ook voor bijbouw en verbouwingen staan wij altijd paraat. Dankzij onze jarenlange ervaring heeft u in een mum van tijd een extra ruimte in of aan uw woning. 

Contact

Wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw bouwwerken? Contacteer ons gerust. Wij komen graag bij u langs om samen uw project te bekijken en om af te toetsen welke werken we kunnen uitvoeren op maat van uw woning.