Contacteer ons


Onze vakmannen kijken er alvast naar uit u een handje te mogen helpen bij uw projecten!

DAK- & TIMMERWERKEN

Alle werken onder één dak

Bent u op zoek naar een vakman die voor een stevig, kwalitatief en duurzaam dak boven uw hoofd kan zorgen? Search no more! RB Projects in Schilde is uw uitgelezen partner. Voor al uw bouwwerken kunt u beroep doen op dezelfde ervaren vakman. U zal gauw merken dat u daar de vruchten van plukt zowel qua tijd als qua heldere communicatie! 

Perfect platte daken

We zijn gespecialiseerd in het plaatsen van nieuwbouwdaken in zowel pannen als roofing. Alle werken worden volledig door ons uitgevoerd, ook de daktimmerwerken. We voorzien het volledig gebinte en plaatsen ook bijvoorbeeld dakkappelen en een dakoversteek

Is uw dak aan renovatie toe?

Ook in het geval van renovaties bieden we graag een helpende hand! We komen graag bij u langs om de staat van uw dak te bestuderen en om u op basis van de uit te voeren werken een offerte op maat te bezorgen. We houden steeds rekening met uw wensen en uw budget zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. 

Dakafwerking

Bij RB Projects plaatsen we niet alleen daken, maar voeren we ook volledige totaalprojecten uit. We zijn met andere woorden ook uw vakman voor het plaatsen van Velux dakvensters en lichtkoepels. Ook dakisolatie en lichtstraten voor industriële toepassingen worden door ons vakkundig geplaatst. Uiteraard nemen wij ook uw lood- en zinkwerken en zelfs uw volledige gevelbekleding voor onze rekening. 

Contact

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of heeft u interesse in onze diensten? Ook voor ruwbouw- en renovatiewerken als houtskeletbouw kan u bij ons terecht. Aarzel niet en maak gerust een afspraak met RB Projects. We komen zo snel mogelijk bij u langs om onze manier van werken voor te stellen en om een offerte op maat te maken.