Met onze ruwbouw bent u zeker van een goede basis

Een degelijke, kwalitatieve ruwbouw is de beste garantie op een stevig huis. Staat u op het punt te bouwen of verbouwen? Voor ruwbouw in Schilde zit u goed bij RB Projects bvba. Wij plaatsen nieuwbouw en renoveren bestaande woningen.

Ruwbouw van A tot Z

RB Projects verzorgt de volledige ruwbouw van uw woning. Wij nemen alle werken voor onze rekening, inclusief funderingen, metselwerken, gevelstenen plaatsen,... Alles wordt uitgevoerd volgens de plannen van de architect.

Ook het wind- en waterdicht maken van uw woning behoort tot ons pakket. Hiervoor doen we een beroep op ervaren onderaannemers die, net zoals wij, kwaliteit hoog in het vaandel dragen.

Alle woonstijlen

RB Projects garandeert ook steeds een oplossing op maat van uw wensen en budget. Doorheen de jaren hebben wij alle soorten gebouwen gezet: vrijstaande woningen, rijhuizen, villa’s, fermettes,...

Wilt u enkel een garage laten zetten of uw woning uitbreiden? Ook voor bijbouw en verbouwingen staan wij altijd paraat. Dankzij onze ervaring en vakkennis hebt u in geen tijd extra ruimte in uw woning.

Geïnteresseerd? Contacteer ons

Wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen in Schilde? Contacteer RB Projects vandaag nog. Wij komen dan graag bij u langs om nader kennis te maken.