Energiezuinig bouwen met houtskeletbouw

Houtskeletbouw regio Schilde, verwezenlijkt door RB Projects, werkzaam in regio Antwerpen, biedt een meerwaarde. Hout is van nature een bouwmateriaal waarmee u energiezuining kan bouwen.

Mogelijkheden houtskeletbouw

Een woning opgebouwd met een houten skelet is mogelijk in allerlei stijlen. Kiest u voor modern klassiek, landelijk,... alles is mogelijk. Wij bieden u verschillende types wandopbouw voor het houten skelet. Op deze manier kan u de juiste keuze maken op vlak van architectuur en de energieaanvraag.

Wenst u uw woning in houtskelet te bouwen, of wenst u tijdens uw renovatieproject een deel van de woning met deze toepassing te werken? Neem dan best een architect in de hand. Heeft u zelf geen architect, dan kunnen wij u één aanwijzen. Wij werken met drie verschillende architecten samen, waaronder één gespecialiseerd in houtskeletbouw (voor grotere projecten).

Voordelen houtskeletbouw

Houtskeletbouw is niet goedkoper dan een traditionele woning, maar biedt meer wooncomfort voor hetzelfde budget. Daarbovenop is het een energiezuinige oplossing. De houten binnenstructuur biedt veel meer ruimte om maximaal te isoleren. Door het luchtdicht bouwen voorkomt u tevens luchtlekken zodat uw ventilatiesysteem optimaal kan werken. Ook is het een droge bouwmethode. Dit wil zeggen dat het niet hoeft op te drogen en u meteen kan overgaan tot het laten plaatsen van Gyrproc én meteen instapklaar is. 

Contact opnemen

Wenst u meer informatie te verkrijgen over de werking van houtskeletbouw in regio Schilde en Antwerpen door RB Projects? Neem dan snel contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om alle nodige opmetingen te doen. Op deze manier kunnen wij u een gerichte en gedetailleerde offerte voorzien.