Uw adres voor al uw dakwerken

“Geen beter gemak dan eigen dak”, zegt men altijd. Bent u op zoek naar een vakman die ook letterlijk voor uw dak kan zorgen? Neem dan vandaag nog contact op en geniet van het vakmanschap van RB Projects, uw partner voor dakwerken in Schilde.

Hellende en platte daken

We zijn gespecialiseerd in het plaatsen van nieuwbouw daken in zowel pannen, leien als roofing. Alle werken worden volledig door ons uitgevoerd, ook o.a. de daktimmerwerken. Wij voorzien het volledig gebinte en plaatsen ook dakkappelen, dakoversteek,...

Is uw dak aan renovatie toe

Ook dan bieden wij een helpende hand. Plat of hellend dak, wij komen graag langs om de staat van uw dak te bestuderen en u op basis van de uit te voeren werken een offerte op maat aan te bieden. Hierbij houden we altijd rekening met uw wensen en budget.

Dakafwerking

RB Projects plaatst niet alleen daken, maar voert totaalprojecten uit. Dit betekent dat wij ook uw vakman zijn voor het plaatsen van Velux ramen en lichtkoepels. Ook dakisolatie en lichtstraten voor industriële toepassingen worden vakkundig geplaatst. Uiteraard horen ook de lood- en zinkwerken en zelfs volledige gevelbekleding tot onze job.

Maak vandaag nog een afspraak

Hebt u vragen, wenst u meer informatie of hebt u interesse in onze diensten in Schilde? Aarzel niet en maak vandaag nog een afspraak met RB Projects. We komen graag bij u langs om onze manier van werken voor te stellen en een offerte op maat te maken.